11 razlogov zakaj je kovinsko pohištvo boljša izbira?

01

STABILNO IN VZDRŽLJIVO

Najboljše kovinsko pohištvo je izdelano predvsem s tehniko točkovnega varjenja, ki vse dele poveže v neločljivo celoto, zaradi česar je kovinsko pohištvo veliko bolj stabilno in trajno in se s težavo deformira. Stabilnost takšnega pohištva je bistveno boljša od tistega, ki ga morate pred uporabo montirati (tudi če gre za kovinsko pohištvo).

02

VARNO

Kovinsko pohištvo je v primerjavi z navadnim ognjevarno, hidroizolativno in nudi zaščito pred krajo. Zaradi tega lahko kovinsko pohištvo uporabljamo v bolj obremenjujočih okoljih kot leseno.

Ponavadi nismo pripravljeni na nepričakovane dogodke, ampak če se le ti zgodijo, bodo negativne posledice v primeru, da uporabljate kovinsko pohištvo manj negativne za vas, kot če uporabljate leseno.

Na primer v primeru poplave boste kovinsko pohištvo samo očistili in bo takoj uporabno za nadaljnjo uporabo, med tem, ko boste morali leseno zavreči in kupiti novo.

03

BOLJŠA IZKORIŠČENOST PROSTORA

Zaradi sten, ki so pri kovinskem pohištvu tanjše od enega milimetra, povprečno pri vsaki omari pridobite vsaj 3 centimetra prostora v primerjavi z lesenimi. Danes je najem pisarniških prostorov drag. Prostor, prihranjen z uporabo kovinskega pohištva je zato včasih zelo dragocen. Tudi zato je kovinsko pohištvo v mnogih državah vse bolj priljubljeno.

04

ZDRAVO ZA LJUDI

Med izdelavo kovinskega pohištva so uporabljeni material samo kovinske plošče, ki jih ni potrebno predelati z lepilom ali drugimi kemikalijami.

05

PRIJAZNO DO OKOLJA

Kovinsko pohištvo je okolju prijazno. Zaradi sečnje dreves so že marsikateri gozdovi postali puščave, posledično so izumrle mnoge živalske vrste, ljudje pa so se morali odseliti. Rudarjenje železove rude in predelava v koviske plošče je v primerjavi z lesno industrijo veliko manj obremenjujoča za okolje.

Če je kovinsko pohištvo klasičnega designa, odpade potreba po menjavi le tega zaradi estetskih vidikov in bo zdržalo v uporabi dlje kot mi. Če pa se vseeno odločite za menjavo, ga menjajte za novo kovinsko pohištvo. Starega boste zlahka prodali. Če pa ga boste zavrgli pa ga je možno 100% reciklirati.

06

ENOSTAVNO ZA ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE

Kovinsko pohištvo je zelo enostavno čistiti in ga praktično ni potrebno vzdrževati, če je uporabljano na pravilen način.

07

MODERNO

Vso kovinsko pohištvo je narejeno z optimizirano konstrukcijo, kot so ojačitve na vratih in ojačevalni trakovi na policah in hrbtnih ploščah... vse te optimizacije konstrukcij in inovacije omogočajo izredno velike obremenitve kovinskega pohištva.

08

VIŠJA NOSILNOST

Vso kovinsko pohištvo je narejeno z optimizirano konstrukcijo, kot so ojačitve na vratih in ojačevalni trakovi na policah in hrbtnih ploščah... vse te optimizacije konstrukcij in inovacije omogočajo izredno velike obremenitve kovinskega pohištva.

09

VEČNAMENSKO

Jekleno pohištvo lahko izdelamo v skoraj vse vrste strukture in ga lahko prilagodimo večnamensko, da ustreza različni uporabi.

10

DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

Življenjska doba kovinskega pohištva je daljša od lesenega, če uporabljate na pravilen način in v ustreznem okolju.

11

ŠIROKA UPORABA

Kovinsko pohištvo je idealno za šole, pisarne, tovarne, garderobe, spalnice, skladišča vladno upravne zgradbe, telovadnice, trgovine, knjižnice, bolnišnice… Kovinsko pohištvo reši vsak pohištveni problem!

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o: