Ergonomsko pisarniško kolo

ALI JE VAŠE DELO PRETEŽNO V SEDEČEM POLOŽAJU?

                  

VAŠE TELO VAM BO HVALEŽNO, ČE BOSTE UPORABILI ERGONOMSKO PISARNIŠKO KOLO!

 

ergonomska pisarna 2

Ergonomsko pisarniško kolo

 

Vzdržljivo in dobro stabilno ergonomsko pisarniško kolo, vam bo pomagalo da boste razbili dnevno rutino pogostega sedenja. Digitalni prikazovalnik funkcij vam bo prikazal čas, hitrost, razdaljo in porabljene kalorije, kar vam bo dodatni motivator za dnevno uporabo kolesa.

Tihi pedalni sistem omogoča nemoteno vadbo v pisarni. Kolo je opremljeno s transportnimi kolesi, ki omogočajo premikanje po prostoru.

 

Na voljo imate ergonomsko pisarniško kolo z mizico, kjer je dovolj prostora za delo s prenosnim računalnikom ali ergonomsko pisarniško kolo, ki je namenjeno k višinsko nastavljivi pisalni mizi.

 

Pomembno je, da prilagodite višino mize in stola vsakemu posamezniku, če želite prispevati k čim bolj zdravemu delovnemu mestu, pri tem pa ne pozabite na prednosti menjave položaja, da se izognete pogostim zdravstvenim težavam, ki jih imajo ponavadi pisarniški delavci, kot so bolečine v vratu in hrbtenici, bolečine v ramenskem delu, glavoboli in druge dolgotrajne okvare.

 

Menjavanje položaja med sedečim in stoječim delom izboljša koncentracijo, poveča produktivnost in dobro vpliva na zdravje posameznika, zato ima uporaba ergonomskega pohištva oz. izdelkov številne pozitivne učinke.

 

Ne spreglejte ponudbe tudi izdelkov namenjenih za ureditev vaše sodobne ergonomske pisarne.

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o: