Kako optimizirati prostor v pisarni z omarami in regali?

Pester izbor različno visokih, širokih in globokih omar ali regalov, vam omogoča sestaviti optimalno rešitev vašega pisarniškega prostora.

Kovinske ali lesene omare in regali se odlično kombinirajo med seboj, s čimer dobite funkcionalno in moderno opremljeno pisarno.

 

Prostor, ki je urejen nudi prijetnejše delovno okolje in večjo motiviranost zaposlenih, zato morate nameniti veliko pozornost k pravemu izboru pohištva.

 

Kovinska omara ali lesena omara ter kovinski regal ali leseni regal, vam nudi dobro organizacijo in urejenost vaših dokumentov. Dokumente lahko odlagate samostojno, v visečih mapah ali registratorjih.

 

kako maksimizirati prostor

 

Višinsko premikanje ali dopolnitev z dodatnimi policami, vam omogoča optimalno izkoriščenost pisarniškega pohištva.

 

Ko se odločujete za velikost omare ali regala imejte v mislih, da vanjo lahko shranite dvakrat večjo količino dokumentov od obstoječe, in se tako izognete prepogosti reorganizaciji pisarne.

 

Sodobno podjetje stremi, k čim manjši količini dokumentov v papirni obliki, saj sta digitalizacija na eni strani, in na drugi ekološka osveščenost, prihodnost poslovanja, a kljub temu praksa narekuje še mnogo dokumentov v papirni obliki, zato je organizacija in preglednost le teh nujna za nemoteno poslovanje.

 

Preverite našo ponudbo omar in regalov!

 

Kontaktirajte nas za nasvet še danes  ali nam pošljite povpraševanje izbranega modela!

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o: