Iščete POHIŠTVO ZA PISARNO?

Pisarniški prostor mora predstavljati podobo zaupanja, strokovnosti in prijetnega delovnega okolja. Pomembno je, da imajo zaposleni ugodne pogoje za delo. Ustrezno pisarniško pohištvo, prilagojeno posamezniku pripomore večji motiviranosti in produktivnosti, zato je skrb za pravilen izbor pohištva zelo pomembna.

 

Vzemite si trenutek, da razmislite, kako lahko izbira kakovostnega pohištva za pisarno prispeva k doseganju vaših poslovnih ciljev.

 

iscete pohistvo za pisarno

 

Ne zanemarite dejstva, da v primeru dolgotrajnega sedenja poiščete ergonomsko oblikovane izdelke, kateri pripomorejo k zdravemu načinu dela in posledično manjši bolniški odsotnosti. Sodobna ergonomska pisarna je opremljena z mizo nastavljivo po višini, ergonomičnim pisarniškim vrtljivim stolom ipd. Ergonomsko oblikovani izdelki nudijo ustrezno držo, dinamično in razgibano delo in pripomorejo pisarniškemu delu brez bolečin v hrbtenici in nogah.

 

Poglejte pester izbor kovinskega in lesenega pisarniškega pohištva, katerega lahko zaradi različnih dimenzij in izvedb popolnoma prilagodite vašim potrebam.

 

Pisarniško pohištvo – najboljša ponudba!

Pohištvo za pisarne

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o: