Kovinsko pohištvo za pisarne

Izberite kovinsko pohištvo, ki ustreza dekorju vaše pisarne! 

Pri večjih projektih lahko kovinsko pohištvo pobarvate s široko paleto barvnih kombinacij, kar vam omogoča, da izberete barve, ki se bodo ujemale z videzom vašega poslovnega prostora.

 

Kovinsko pohištvo je v zadnjem času postalo zanimiva tema pri načrtovanju in oblikovanju objektov. Ko se je razvila možnost izdelave pohištva po naročilu, je zaradi številnih razlogov, vključno z vzdržljivostjo in čiščenjem, razvilo nov val priljubljenosti.

 

Kovinsko pohištvo za pisarne

 

Čeprav bo leseno pohištvo vedno ostalo priljubljena možnost, je tukaj nekaj razlogov, da razmislite o kovinskem pohištvu za vašo pisarno: 

– Verjeli ali ne, ima odličen slog! Proizvajalci kovinskega pohištva so si zelo prizadevali, da bi ustvarili pohištvo, ki združuje tako obliko kot funkcijo.

– Čistost in zatiranje škodljivcev. Kovinsko pohištvo omogoča lažje čiščenje in zaradi manj vpojne površine bolje prenaša kemikalije za boj proti škodljivcem.

– Medtem ko je večina kovinskega pohištva zasnovana tako, da se meša z lesenim pohištvom, je kovina lahko tudi odlična osnova pri oblikovanju prostora. Na kovinskem pohištvu je enostavno doseči standardne možnosti primarnih barv ali prilagojene barve za ujemanje, saj kovina ne spreminja lesa. Barvane kovinske površine so dosledno enostavne za standardizacijo za katero koli barvno shemo.

– Izjemna vzdržljivost. Kovinsko pohištvo prenaša skrajno uporabo, zato je primerno tudi za večje bivalne prostore, kjer je na enem mestu zadržuje več oseb.

– Medtem ko ima kakovostno kovinsko pohištvo morda višjo ceno kot ekvivalenti izdelek iz lesa, lahko pričakujete, da bo kovinsko pohištvo trajalo 10 – 15 let ali dlje. Kovinsko pohištvo bo morda zahtevalo večjo vnaprejšnjo naložbo, vendar je cikel zamenjave manj pogost. Kovinsko pohištvo se v zadnjem času pojavlja na številnih mestih, kjer se je do sedaj tradicionalno uporabljajo pohištvo iz lesa.

– Kovina in praškasti premazi, ki jih ni treba obdelati z lepilom ali drugimi kemikalijami je zdravju bolj prijazna, kar pomeni da ne oddaja škodljivih snovi v prostorih pisarne.

 

Kovina ima kot pohištveni material številne prednosti. Kovinsko pohištvo je privlačno, varno, okolju prijazno. 

Ne spreglejte naše ponudbe kovinskega pohištva!

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o: