Univerzalni regal

Univerzalni kovinski regal

 

Že samo ime regala nam pove, da je resnično vsestransko uporaben v podjetju, tako v pisarni, kot v skladišču. Pester izbor regalov vam omogoča učinkovito in optimalno razpolaganje prostora in dobro organizacijo vaše dokumentacije ali predmetov.

 

univerzalni regal

 

Elegantne linije kovinskih stojal se odlično vkomponirajo k preostalemu kovinskemu ali lesenemu pohištvu. Regal ima možnost nastavitve polic po višini, zaradi česar lahko police poljubno reguliramo glede na naše potrebe. Osnovni del regala, se lahko poljubno podaljšuje z dodatnimi priključnimi deli.

 

Velika prednost kovinskih regalov je tudi v samem sestavljanju, saj je enostavno in hitro, ter ne zahteva nobenega predhodnega znanja o sami montaži.

 

Če želite povečati prostor za shranjevanje v vaši pisarni, imamo pravo rešitev – KOVINSKE REGALE.

 

V podjetju HARTNAGEL HANDELS D.O.O. prodajamo pohištvo, ki je enostavno za uporabo, a hkrati zelo funkcionalno in trpežno! Naši izbrani modeli univerzalnih regalov ali vrtljivih stojal, ki prenesejo tudi večje obremenitve, bodo zagotovo pripomogli k temu, da bo vaša pisarna, arhiv ali skladišče pregledno organizirana.

 

Poglejte naš asortiman kovinskih regalov. V kolikor iščete kaj posebnega nas kontaktirajte, saj se pri večjih količinah lahko tudi individualno prilagodimo!

 

Kovinski regal

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o: